Martin Delta

Organisatie Martin Delta

Martin Delta heeft een Raad van Advies om complexe opdrachten vanuit verschillende gezichtspunten in kaart te kunnen brengen. In deze raad zitten ervaren ondernemers en een professor die u kunnen helpen bij het oplossen en bespreekbaar maken van management vraagstukken.

  • Leo van der Grinten MBA, eigenaar Pebblestone Holding BV
  • Mr. Hugo Heerebout, advocaat
  • Prof. dr. Ruud Heijblom Phd, directeur Marketing Koers
  • Robert van Harten MBA, directeur Mira International BV
  • Leo van Welij, managing director bij AS Watson (Kruidvat, Trekpleister, ICI Paris XL)
Leo van der Grinten
Hugo Heerebout
Ruud Heijblom
Robert van Harten
Leo van Welij

Directeur: Martin Zuurhout MBA

Hij heeft ruim 20 jaar gewerkt als bedrijfsadviseur. Vrijwel in iedere branche heeft hij onderzoeken uitgevoerd. Daarnaast heeft hij ruim 20 jaar ervaring als bedrijfstrainer op MBA-, post HBO- en Bachelor niveau. Hij is verbonden aan diverse hogescholen en business schools in binnen- en buitenland.

Office manager: Lia Smorenburg

Lia Smorenburg regelt de operationele zaken van Martin Delta. Zij zorgt er onder andere voor dat de bedrijfsadviseurs of bedrijfstrainers u indien nodig snel kunnen terugbellen. Martin Delta heeft een eigen team van ervaren bedrijfsadviseurs en trainers. Daarnaast beschikt Martin Delta over een netwerk aan specialisten die voor specifieke opdrachten worden ingehuurd. Denk hierbij met name aan ervaren freelance trainers met speciale kwaliteiten.

Copyright © 2010- Bbz-adviesbureau Martin Delta.
Aan de verstrekte informatie in deze website kunnen geen rechten worden ontleend.